Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Не е добре да се биете по улиците защото могат да ви заключат.
    Или да ви набият,евентуално
    И на мен ми се случва да слизам така,като Бонев,амаа всеки път се замислям,къде ще си изям боя...

П.П
    Бонев,ти не тренираш ли някакво бойно изкуство?
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
      Тренира и още как, ама ся няма си признае. Лично на мен щеше да ми е интересно ако беше се състоял двубоя, само за спорта де, не че одобрявам подобно постъпки.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• А нали се сещаш че,ако извадиш бокс и попаднеш на правилният човек
        Да не говорим че,някой ще го изплащаш като ипотечен кредит....цял живот!!!

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Ако е бил сам, що си мислиш че ще те мачка
        Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка
        Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после
        Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
        Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
          Или да ви набият,евентуално
          И на мен ми се случва да слизам така,като Бонев,амаа всеки път се замислям,къде ще си изям боя...

П.П
          О да най-сигурния начин да го набият е с бойното изкуство.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Бе най-добре не се бийте, ама като стигне до там, бъдете спокойни. Ако е дебел , тлъст и як, го изчакайте да се приближи до вас и при предпоследната му стъпка го ритнете по крака с който стъпва,точно под капачката или в нея. Пръстите на крака се повдигат нагоре и се бие с възглавничката под тях Гарантирано ще се препъне и пльосне по колена. после се издигнете на пръсти и със замах от горе на долу, като падате с цялата си тежест му набийте един лакет зад ухото или по-добре в тила и го оставете да си лежи.
            Всичко това отпуснати и без да стискате зъби, щото силата ви ще иде там, а не в удара.
            Ако е по-малък, гледайте на вас да не ви направят подобен номер!
            И не се панирайте!
            Това, че е два пъти по-тежък от вас, гарантирано значи, че е два пъти по-бавен!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Това е вече доста полезен съвет от разумен човек,а не "вадим боксу винаги и му трошим зъбаците".

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Бе най-добре не се бийте, ама като стигне до там, бъдете спокойни. Ако е дебел , тлъст и як, го изчакайте да се приближи до вас и при предпоследната му стъпка го ритнете по крака с който стъпва,точно под капачката или в нея. Пръстите на крака се повдигат нагоре и се бие с възглавничката под тях Гарантирано ще се препъне и пльосне по колена. после се издигнете на пръсти и със замах от горе на долу, като падате с цялата си тежест му набийте един лакет зад ухото или по-добре в тила и го оставете да си лежи.
              Всичко това отпуснати и без да стискате зъби, щото силата ви ще иде там, а не в удара.
              И не се панирайте!
              Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
              Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Бе най-добре не се бийте, ама като стигне до там, бъдете спокойни. Ако е дебел , тлъст и як, го изчакайте да се приближи до вас и при предпоследната му стъпка го ритнете по крака с който стъпва,точно под капачката или в нея. Пръстите на крака се повдигат нагоре и се бие с възглавничката под тях Гарантирано ще се препъне и пльосне по колена. после се издигнете на пръсти и със замах от горе на долу, като падате с цялата си тежест му набийте един лакет зад ухото или по-добре в тила и го оставете да си лежи.
                И не се панирайте!
                Хаахахахах, това са мръсни Къцавски номера. В боя тарикатлъци нема, просто не се биите, за да не ви набият или си подбирайте противниците. Никои не иска да го набият знаете че Стоянова майка плаче не Бежанова. А и без да се обижда никои но 95% от съфорумниците са такива биткаджии че............ ми става смешно
                Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:34.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

И не се панирайте!
                  Тактиката си е тактика!

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Хаахахахах, това са мръсни Къцавски номера. В боя тарикатлъци нема, просто не се биите, за да не ви набият или си подбирайте противниците. Никои не иска да го набият знаете че Стоянова майка плаче не Бежанова. А и без да се обижда никои но 95% от съфорумниците са такива биткаджии че............ ми става смешно
                  Това съвсем не са мръсни номера, а си е много тактически подход. Както е казал mordohy, това е в случай, че ти скочат на бой и ти не си стреснат и уплашен. Не става въпрос за биткаджийство и тем подобни.
                  Който не се чувства уверен и спокоен по-добре дори да не спори. Иначе става още по-кофти - после се качва в колата с разтреперени колена и под действието на адреналина прави глупости и то след като "инфарктната" ситуация вече е отминала. А най-добре е да не се занимавате с глупости изобщо. Използвайте нападението само като защита и това е!
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                    А нали се сещаш че,ако извадиш бокс и попаднеш на правилният човек
                    Да не говорим че,някой ще го изплащаш като ипотечен кредит....цял живот!!!
                    Принципно бокса (и други такива, има ги изброени) имаш законово право да го ползваш, като средество за самоотбрана, когато те нападат двама или повече души...
                    Виж сам ли е незаконно е...но пак казвам виждат те че си малък и веднага излиза и почва да показва къв си, незнам си що, стоя и го гледам...В онзи случай той нямаше намерение да говори, още тръгвайки към мен, а и винаги се удря в тялото или най много в бузата, в зъбите не щото...И въобще не ми пука те нападат, аз се защитавам Пък и тука и човек да убиеш, връзки имаш ли умрелия ще изкарат виновен...многокротно доказано тук, а ако има нещо счупевно, извадено въобще не ти обръщат внимание...2 год тече моето дело, в което бях нападнат от четирима, единия от които с бухалка, в последствие бях с извадено рамо и нищо...Тей че не ми говорете кой какво ще плаща, нищо не може да стане в тая държава, абсолютно нищо, просто всеки ден си търся онзи който беше толкова смел че дойде с още трима и с бухалка, веднъж да го видя с бокса и бухалката в багажника ще го бия и никой няма да го види безследно изчезнал ще бъде, но всичко с времето си...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Принципно бокса (и други такива, има ги изброени) имаш законово право да го ползваш, като средество за самоотбрана, когато те нападат двама или повече души...
                      Виж сам ли е незаконно е...но пак казвам виждат те че си малък и веднага излиза и почва да показва къв си, незнам си що, стоя и го гледам...В онзи случай той нямаше намерение да говори, още тръгвайки към мен, а и винаги се удря в тялото или най много в бузата, в зъбите не щото...И въобще не ми пука те нападат, аз се защитавам Пък и тука и човек да убиеш, връзки имаш ли умрелия ще изкарат виновен...многокротно доказано тук, а ако има нещо счупевно, извадено въобще не ти обръщат внимание...2 год тече моето дело, в което бях нападнат от четирима, единия от които с бухалка, в последствие бях с извадено рамо и нищо...Тей че не ми говорете кой какво ще плаща, нищо не може да стане в тая държава, абсолютно нищо, просто всеки ден си търся онзи който беше толкова смел че дойде с още трима и с бухалка, веднъж да го видя с бокса и бухалката в багажника ще го бия и никой няма да го види безследно изчезнал ще бъде, но всичко с времето си...
                      Живко, разбирам яростта ти и всичко останало, но повярвай ми, по-добре е да се научиш да чакаш. Аз едни такива ги чаках 8 години, зарязах пианото и започнах да тренирам борба и точно след осем години ги направих полуинвалиди.
                      Просто ги предизвиках и им снех ореола на печени типове.
                      Те си бяха боклуци!
                      Аз убедих обществото, че са такива!
                      В края на упражнението бях със счупен нос, кръв на всякъде, но обществото беше на моя страна.
                      Вечерта те бяха в ареста на Милицията, а аз в компанията на много приятни момичета, които ми бършеха раните и бях техния герой.
                      И до сега ги болят пироните по кокалите и са точно на мястото си, като пълни отрепки.
                      Понякога, обаче трябва да правиш каквото трябва, пък да става, каквото ще!
                      Не си Херкулес, но в духа е всичко!
                      Като се налага-налагай!
                      Само не се панирай!
                      Не ми изглеждаш на човек, който се панира, така, че- давай само напред но с горната глава!
                      А ние сме си тука!
                      Ако се налага да помагаме...
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Живко, разбирам яростта ти и всичко останало, но повярвай ми, по-добре е да се научиш да чакаш. Аз едни такива ги чаках 8 години, зарязах пианото и започнах да тренирам борба и точно след осем години ги направих полуинвалиди.
                        Те си бяха боклуци!
                        В края на упражнението бях със счупен нос, кръв на всякъде, но обществото беше на моя страна.
                        Вечерта те бяха в ареста на Милицията, а аз в компанията на много приятни момичета, които ми бършеха раните и бях техния герой.
                        И до сега ги болят пироните по кокалите и са точно на мястото си, като пълни отрепки.
                        Като се налага-налагай!
                        Само не се панирай!
                        Не ми изглеждаш на човек, който се панира, така, че- давай само напред но с горната глава!
                        А ние сме си тука!

Това ми напомня на култовия индийски филм "Законът е сляп'' с някои сцени от ''Хон Гил Дон''
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Опаа,кво стаа тука-гангстерска изповедалня,некви тактики,улични боеве уууаааа,момчета да няма някви Алфа ММА-и
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Те си бяха боклуци!
                            Като се налага-налагай!
                            Само не се панирай!
                            А ние сме си тука!
                            Е аз чакам, казаха ми още в началото подай жалба ще тръгне делото ще го осъдиш недей със саморазправи...еее чакам го аз това дело 2г. и нищо...напълно съм се отказал от законите в тая държава...но аз ще си чакам момента в който ще го срещнем самичък и после ще го пишат безследно изчезнал, но всичко с времето си...
                            Най-лошото в момента е че при по-силен напън и рамото ми се вади...макар да бях изпълнил всички заръки на лекарите и 30дена бях превързан, но както всички знаят извади ли се веднъж, вече се вади много лесно...Ей за това съм ядосан...но съдба...Знам едно обаче че рано или късно всичко се връща...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Леле как щях да влезна в задницата на една чисто нова Q7-ца, хаха, на тоя му се е изправила косата сигурно като е видял как не мога да спра и лета към него.. ..ама пък така му се пада, като ме засече и даваше зор да мине пред мене
                              http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                              159 1.9JTDm
                              156 1.8TS ...exxxx
                              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                                Леле как щях да влезна в задницата на една чисто нова Q7-ца, хаха, на тоя му се е изправила косата сигурно като е видял как не мога да спра и лета към него.. ..ама пък така му се пада, като ме засече и даваше зор да мине пред мене
                                Кофти, хубавото е че не си спряла в него и няма да се разправяш с простотии

И на мен днес не ми е ден - вчера ми извадиха зъб, напрактика без упойка, защото под корена му имаше гной, а днес на 3-4 пъти ме засичат и не им пука, че е мокро или че аз съм се движил с повече от 60 км/ч (за околовръстното става въпрос), на всичко отгоре ми е и безумно нервно, а зъболекаря ми забрани да пуша
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X